‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ voegt nieuwe namen toe aan affiche

Foto: VRT

‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ voegt nieuwe namen toe aan affiche

Print

‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’, het verjaardagsfeest in het Sportpaleis van de jongerenzender Ketnet, heeft nog vier artiesten toegevoegd aan de affiche. Wie fan was de eerste seizoenen van ‘Junior Eurosong’ kan zich alvast in de handen wrijven.

Eerder raakte al bekend dat presentatoren en vroegere Ketnet-wrappers Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe artiesten Spring, Samson & Gert en DJ Peter Van de Veire mogen verwelkomen op het feest dat de twintigste verjaardag van Ketnet viert.

Nu worden nog vier namen aan de affiche toegevoegd, allen ondertussen volwassen deelnemers van ‘Junior Eurosong’. Tonya maakte het nieuws woensdag in het MNM-programma ‘Planeet De Cock’ bekend dat zij met nog drie andere deelnemers zal optreden tijdens het evenement. Ze krijgt het gezelschap van X!nk-zanger Jonas, Thor! en Laura Omloop.

Er zijn nog 5.000 tickets te koop voor ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’. Op 29 en 30 november, en 4 en 5 december wordt het Sportpaleis vanaf 20 uur omgetoverd tot een grote Ketnet-hommage. Voor meer informatie kan u terechtop de website van het gebeuren.

DOEN!