Verdubbeling aantal deelnemers langlopende leertrajecten

Meer dan 600 Kempense bedrijfsleiders, kaderleden en medewerkers hebben dit jaar deelgenomen aan de langlopende leertrajecten georganiseerd door Voka – KvK Kempen. Dat is meer dan een verdubbeling van het aantal deelnemers in vergelijking met 2016. Foto: VOKA

Verdubbeling aantal deelnemers langlopende leertrajecten

Print
Geel - Meer dan 600 Kempense bedrijfsleiders, kaderleden en medewerkers hebben dit jaar deelgenomen aan de langlopende leertrajecten georganiseerd door Voka – KvK Kempen. Dat is meer dan een verdubbeling van het aantal deelnemers in vergelijking met 2016.

"Onze vaste waarden doen het goed en groeien gestaag", zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder bij Voka – KvK Kempen. "Maar de indrukwekkende stijging is te danken aan nieuw opgestarte projecten zoals Welt, de Real Estate Community Voka Kempen en exclusieve trajecten zoals Topvrouwen."

Behoefte aan communities

Zo is de Real Estate Community Voka Kempen, het eerste vastgoednetwerk in onze regio, goed voor 120 deelnemers. Vijfendertig mensen stapten in het Welt-traject en vijftig vrouwen namen deel aan het exclusieve traject Topvrouwen. In totaal engageerden dit jaar meer dan zeshonderd mensen zich in een langlopend leertraject . Aan het succes van deze trajecten zie je dat er een duidelijke behoefte is aan sterke communities. De deelnemers zijn van alle leeftijden, zowel jonge mensen als senior-profielen vinden de weg naar Voka.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio