Het kan echt: een nachtje logeren in een kamer van Lego

Foto: *

Vakantie

Het kan echt: een nachtje logeren in een kamer van Lego

Print
Airbnb en Lego hebben de handen in elkaar geslagen voor een unieke wedstrijd waarbij families gratis één nacht in het Lego-huis in Denemarken mogen doorbrengen. Het huis is opgetrokken uit meer dan 25 miljoen blokjes en tijdens het verblijf slaap je in een heus bed vol lego-blokjes, eet je een maaltijd bereid door lego-robots en mag je optrekken met één van de grootste bouwmeesters van het merk.

Een maandje terug opende het Lego-huis in het Deense Billund voor het eerst sinds deuren. Nu heeft het speelgoedbedrijf samen met Airbnb een unieke wedstrijd opgezet waarbij families een overnachting in het excentrieke huis kunnen winnen. En uiteraard staat de hele ervaring volledig in het teken van de befaamde speelgoedblokjes: de winnaars worden aan de luchthaven opgehaald in een auto uit Lego-blokjes, slapen in een bed vol Lego-blokjes, eten er een maaltijd bereid door Lego-robots ...

Daarnaast zal het gezin ook tijd mogen doorbrengen met één van de bouwmeesters van Lego, die de gezinsleden een rondleiding zal geven in het huis en allerhande trips en tricks met hen zal delen.

NIET TE MISSEN