Celebs

Lize en Lisa vertellen wat je niet zag in 'Temptation Island': "Er moesten mensen naar het ziekenhuis"

Print
Fans van 'Temptation Island' moeten nog geduld hebben tot volgend jaar voor een nieuw seizoen van het programma. In afwachting blikken lize en Lisa, die aan de voorbije editie deelnamen, terug op hun avontuur. "Ondanks alles was het leuk op Temptation Island."

Na bijna een jaar komen ook de anekdotes boven over de incidenten die niet zijn uitgezonden. "Er zijn mensen naar het ziekenhuis gemoeten tijdens de opnames", vertellen Lize en Lisa. Helaas: er komt geen duidelijkheid komt over het hardekkige gerucht datRosanna in het ziekenhuis belandde na haar vrijpartij met Alex: de meisjes hebben het over Boy , die een zware smak maakte in de keuken. Dat Lisa na een ruzie met Karim een glazen deur kapot had gegooid, bleef ook uit de uitzending. "Het hele huis was gewoon gesloopt". En mannelijke vrijgezellen, die namen het niet altijd zo nauw met hygiëne: "Ik kwam ooit een keer naar beneden en ik zag één van de vrijgezelle mannen in de wasbak plassen".

Ondanks alles blikken ze met een positief gevoel terug op 'Temptation Island': "Ik heb het echt heel leuk gehad, ondanks de stress. Maar aan wie wil deelnemen: denk echt goed na, want wanneer het programma op tv komt, ben je niets meer. Je ziet pas hoeveel er wordt gemanipuleerd eens het uitgezonden wordt".

 

 

NIET TE MISSEN