Westerlo lanceert 'dikste stickerboek'

Foto: Kersten Steurbaut

Westerlo lanceert 'dikste stickerboek'

Print
Westerlo - Voetbalstickers kleven, het is de laatste jaren weer helemaal hip geworden. Zowel voor de jonge als oude voetballiefhebber. In Westerlo springen ze mee op de trein en lanceerden ze afgelopen weekend het allereerste stickerboek van de Kemphanen.

"Dit moet een van de dikste stickerboeken zijn", vertelde jeugdvoorzitter Peter Daneels niet zonder trots. In totaal zijn er in het album 25 verschillende ploegen vertegenwoordigd. Van de U5 tot de eerste ploeg, de Westel Ladies en de G-ploeg van de Kemphanen. Goed voor een totaal van 729 verschillende stickers. 

Manager Herman Wijnants keek met veel belangstelling toe en ging als eerste aan het kleven. "Dit initiatief typeert de verbondenheid van deze club", zegt commercieel manager Günther Peeters. "We willen op deze manier de verschillende lagen van de club dichter bij elkaar brengen."

De verzamelaars krijgen twaalf weken de tijd om alle stickers te verzamelen. De kleefplaatjes zijn beschikbaar in de fanshop aan het stadion en op tien verschillende verdelingsposten in Westerlo. 

MEER VOETBALNIEUWS