VIDEO. Hollywoodster legt hand op dij van bekende actrice tijdens talkshow: “Ze zag er oprecht kwaad uit”

Print

Een ongemakkelijk moment op televisie veroorzaakt een schokgolf van verontwaardiging op sociale media. Tijdens een interview in het Britse praatprogramma ‘The Graham Norton Show’ legde Adam Sandler (51) ongevraagd zijn hand op de knie van actrice Claire Foy (33), die daar duidelijk niet mee opgezet was.

Zonder aanwijsbare reden besloot acteur en producer Adam Sandler om midden in een gesprek tijdens de talkshow zijn de knie van de actrice uit ‘The Crown’ te leggen. Foy schrikt duidelijk en voelt zich zichtbaar oncomfortabel, waarna ze die subtiel probeert terug te leggen. Maar het feit dat ze het niet wilde zag Sandler niet en hij deed het opnieuw.

Heel wat ongemakkelijke gezichtsuitdrukkingen van Foy, zorgen ervoor dat het publiek begint te lachen, terwijl ze gegeneerd opnieuw zijn hand probeert terug te leggen. Ook de andere aanwezige actrice Emma Thompson kijkt verbaasd en gechoqueerd naar de ongepaste bewegingen van Sandler. Die houdt voor de rest van het gesprek zijn handen bij zich en lijkt zich wellicht van geen kwaad bewust te zijn.

“Vriendschappelijke beweging”

Totdat de acht seconden aan het publiek werden getoond en mensen op sociale media uitbarstten in een golf van verontwaardiging. Heel wat mensen snapten niet waarom hij haar plots wou aanraken en vonden dat Foy nochtans duidelijk liet zien dat ze er niet mee opgezet was. “Ze zag er oprecht kwaad uit”, reageren fans.

De woordvoerder van de acteur zelf liet weten dat Sandler het gebaar als “een vriendschappelijke beweging” had bedoeld. Hij zou daarmee verwezen hebben naar een gelijkaardig moment met Dustin Hoffman tijdens de Jimmy Fallon Show. Dat liet hij weten aan de Britse krant ‘The Telegraph’.

In een tijd waarin het schandaal rond Hollywoodproducer Weinstein en zijn ongewenste intimiteiten en misbruik ten opzichte van tientallen modellen nog blijft nazinderen, vonden heel wat mensen het extra ongepast van de acteur. “Weten ze nu nog niet dat ze niet aan een vrouw moeten komen als ze dat zelf niet wil?” klinkt het.

.

Nu in het nieuws