Kiest Preud’homme na ‘njet’ tegen KV Mechelen voor Schotse traditieclub?

Foto: BELGA

Kiest Preud’homme na ‘njet’ tegen KV Mechelen voor Schotse traditieclub?

Print

KV Mechelen had Michel Preud’homme graag aangesteld als opvolger van de pas ontslagen Yannick Ferrera. De voormalige doelman van Malinwa twijfelde, maar bedankte alsnog voor het aanbod. Daar zit de Schotse topclub Rangers FC mogelijk voor iets tussen. De traditieclub zette zijn coach twee dagen geleden op straat en heeft Preud’homme hoog op zijn verlanglijstje staan.

Volgens Mail Sport hebben vertegenwoordigers van de coach al gesproken met voorzitter Dave King, zo laat een vertegenwoordiger van Preud’homme weten aan het medium. “We hadden een goed onderhoud en alles is open. Michel kon coach worden bij KV Mechelen, maar is daar niet op ingegaan. Zo lang er geen beslissing is van de Rangers, willen we ons niet voor het blok zetten. Michel is vereerd dat de club hem overweegt, hij ziet Rangers nog steeds als een grote club ondanks enkele mindere jaren”, klinkt het.

Preud’homme zou zich zelf hebben voorgedragen bij de Rangers, die eergisteren afscheid namen van T1 Pedro Caixinha. Britse bronnen melden dat de Schotse club ook zeer geïnteresseerd is Preud’homme, maar een beslissing is er dus nog niet. Als de Rangers beslissen om voor onze landgenoot te gaan, zullen ze wel een akkoord moeten vinden met Club Brugge, waar Preud’homme tot vorige zomer aan de slag was. De succescoach ligt er naar eigen zeggen nog steeds onder contract.

Meer voetbalnieuws