© Instagram

Deze vrouw krijgt de hele dag door orgasmes voor haar werk, maar niet alleen voor haar eigen plezier

De Britse Venus O’Hara gaf in 2009 haar job als vastgoedmakelaar in Barcelona op om een seksblog op te richten. Vier jaar later was ze op dat vlak de invloedrijkste en begonnen winkels haar seksspeeltjes op te sturen. Haar huidige takenpakket? Dat bestaat eruit om alles te testen en te beoordelen, met veel orgasmes als extraatje.

“Op mijn bed liggen en seksuele hoogtepunten bereiken is een extra voordeel van de job, maar het is slechts een klein deeltje van mijn werk. De meeste tijd kruipt in het schrijven van reviews van de seksspeeltjes. Daarnaast is het bewerken van mijn eigen video’s een tijdrovende taak. Ik werk alleen en bijna elke dag, maar ik hou van wat ik doe”, zegt ze in een interview met The Guardian.

Vrouwelijke seksualiteit stimuleren

O’Hara doet dit werk niet alleen voor haar eigen plezier, maar ook om een boodschap uit te zenden naar andere vrouwen. “Ik wil meer bewustwording creëren rond het bereiken van een climax. Ondanks de vooruitgang van de vrouwelijke seksualiteit, lijken veel vrouwen niet te weten dat het hebben van een clitoris ons enorm veel potentieel geeft wat orgasmes betreft. Jezelf plezieren kan immers een positief effect hebben op verschillende vlakken zoals de kwaliteit van je relaties en de acceptatie van je lichaam. Daarnaast kan het slapeloosheid oplossen, je spieren ontspannen en je humeur opkrikken.”

Kinky kastjes

De vrouw, die naar eigen zeggen al haar speeltjes in een grote kast bewaart en de allerbeste in haar nachtkastje, zegt dat ze weleens vrouwen ontmoet die haar reviews lezen. “De gloed op hun gezichten als ze vertellen over hun eerste orgasme geeft me de motivatie om nog harder te werken. Ik hoop dat ik al mijn speeltjes, waaronder het laserapparaat van 1.700 euro dat werkt als Viagra voor vrouwen, op een dag kan tentoonstellen”, klinkt het.

NIET TE MISSEN