Dit wist je nog niet over prins Harry en Meghan Markle

Celebs

Dit wist je nog niet over prins Harry en Meghan Markle

Print

Prins Harry en Meghan Markle zijn al ruim een jaar een koppel, maar volgens de Britse royaltywatcher Katie Nicholl had hij al veel eerder een oogje op haar. Dat wordt onthuld in haar aankomende documentaire ‘When Harry Met Meghan: A Royal Romance’.

Volgens Nicholl is de prins twee jaar voor hij Meghan Markle ontmoette fan geworden van de reeks ‘Suits’, waarin ze gestalte geeft aan juridisch assistente Rachel Zane. Vanaf dat moment zou hij al een oogje op haar gehad hebben.

In de documentaire komen ook mensen aan het woord uit de entourage van het koppel, zoals een vriendin van Harry. “Toen Harry nog single was, vroeg ze hem wie zijn ideale vrouw was. Hij antwoorde Meghan Markle”, aldus Nicholl.

De documentaire belicht ook hoe het uiteindelijk tot een romance is gekomen. Zo speelde Markus Anderson, een gemeenschappelijke vriend van de twee, een opmerkelijke rol. “De prins vroeg aan Markus of hij een ontmoeting - geen date! - kon fiksen met Meghan. Die kwam ervan in Soho House in Londen toen de Amerikaanse actrice Wimbledon bijwoonde om voor haar vriendin Serena Williams te supporteren.” Naar verluidt hun relatie kort na dit treffen begonnen.

NIET TE MISSEN