Man plast in bekertje op tribune en ‘doopt’ supporters tegenstanders

Print

De supporter van Tottenham die eerder deze week onder vuur kwam te liggen voor zijn ontoelaatbaar gedrag tijdens een wedstrijd is gevonden. De man had tijdens de wedstrijd tegen West Ham United een beker urine weggekeild, op de West Ham -supporters. Zelf ontkent hij nu dat het om urine gaat en schreeuwt hij uit dat de beelden niet zijn wat ze lijken.

Op de beelden is te zien hoe de man in een bekertje plast, gewoon op de tribune, tussen het publiek. “Niet te veel!”, hoor je zijn vrienden nog zeggen, maar zelf geeft hij aan dat hij “niet zomaar kan stoppen”, seconden later zie je hem een bekertje wegzwieren, over het publiek.

De beelden lekten uit en konden uiteraard op weinig bijval rekenen. Tottenham liet deze week meteen weten dat ze op zoek waren naar de supporter in kwestie. De man is nu dus geidentifieerd, het gaat om Lucas Louka, een 34-jarige makelaar uit Londen. Hij geeft nu aan dat het helemaal niet om een bekertje urine, maar om cider gaat. En dat het een ‘foutgelopen grapje’ is. Benieuwd wie die versie van het verhaal zal geloven...

Louka misdroeg zich eerder al tijdens een wedstrijd, zo liep hij in 2008 het veld op om spelers als Luca Modric te knuffelen na een 4-4 gelijkspel tegen Arsenal. Welke straf hem nu boven het hoofd hangt, is nog onduidelijk.

.

Nu in het nieuws