5 stuks voor je kids die de investering waard zijn

Foto: Lemon Beret

Mode

5 stuks voor je kids die de investering waard zijn

Print
Basics die lang meegaan? Altijd een win-win situatie. Daarom kan het geen kwaad om iets meer geld uit te geven aan bepaalde mode-items voor je kids. Deze stukken zijn alvast de investering waard!

Een goede winterjas en warme sweater

Een degelijke winterjas is altijd dubbel en dik zijn geld waard. Investeer in een basic model, een warme parka bijvoorbeeld, in een neutrale kleur zodat je erop los kan combineren. De ideale winterjas heeft een kap (je weet nooit hoe het weer kan omslaan) en een rits van degelijke kwaliteit.

Een warme sweater kan je kleine spruit altijd gebruiken. Met quote, print of net basic? Een sweater blijft favoriet tijdens koude schooldagen.

Jeans versus jogging

Hét stuk dat in iedereen zijn/haar kast hangt? Jeans! Ook voor kids is het een belangrijke basic die echt niet mag ontbreken. Een jeans die perfect aansluit, de juiste wassing heeft en toch comfortabel zit vraagt nu eenmaal om een investering. Wij vinden ook niet de perfecte jeans in 1-2-3, dus neem de tijd om de juiste jeans te vinden voor je kids.

Playdate of schooluitstap naar de kinderboerderij? Een stijlvolle joggingbroek gaat langer mee dan die printed legging.

De perfecte sneaker

Enorm veelzijdig, comfortabel en trendy? Kies voor een sneaker! De perfecte sneaker ziet er niet alleen tof uit, je kids moeten kunnen spelen zonder pijnlijke voetjes.

Investeer in een model met rubberen neus en zool, dat is slijtvaster. Een stevig hielstuk dat de voet op zijn plaats houdt en een makkelijke sluiting zorgen voor uren speelplezier.