“Relatie Brad Pitt en Angelina Jolie was twaalf jaar een hel”

Foto: PN

Celebs

“Relatie Brad Pitt en Angelina Jolie was twaalf jaar een hel”

Print
De relatie van ex-Hollywoodkoppel Brad Pitt en Angeline Jolie ging naar verluidt niet over rozen. Volgens het entertainmentblad Star was hun romance zelfs twaalf jaar een ware hel.

Het blad schrijft dat drama en woede al van in het prille begin van de relatie een grote rol speelden. “Naast geweldige seks, hadden ze niets met elkaar gemeen. Hij lag veel nachten wakker om na te denken wat er gaande was en hij analyseerde alles opnieuw in therapie. Hij beseft nu dat zijn relatie met Angelina giftig was vanaf de start”, aldus een anonieme bron aan het blad. Volgens de ingewijde was de vliegtuigreis, waar Brad uitvloog tegen Angelina’s adoptiezoon Maddox, de druppel. “Ze leefden naast elkaar en maakten elkaars leven zuur. Zijn huwelijk was zwaar, de scheiding nog zwaarder”, voegt de bron eraan toe.

“Relatie Brad Pitt en Angelina Jolie was twaalf jaar een hel”

Niets van aan, claimt de een andere entertainmentsite Gossip Cop. Op de redactie belden ze naar eigen zeggen met een vriend, die ook een vriend is van Brad Pitt. “Brangelina was jaren gelukkig samen. De band tussen de twee werd zelfs sterker toen ze hun kinderen samen opvoedden. Ja, het huwelijk is uiteindelijk gestrand, maar het is een belachelijke theorie dat hun relatie van meet af aan een strijd was”, staat er te lezen.

Intussen duiken er ook andere geruchten op over de beroemde exen. Jolie zou momenteel romantische tijden beleven met de steenrijke zakenman Elon Musk, Pitt zou zijn zinnen gezet hebben op de veel jongere actrice Ella Purnell (21). De entourage van Ella ontkent echter dat ze iets heeft met de 53-jarige acteur.

NIET TE MISSEN