Celebs

Jaar geleden

Actrice Veerle Baetens in het grootste geheim getrouwd: “Geen kat die het wist”

Print

Veerle Baetens is getrouwd. Niet vorig weekend of afgelopen week, maar wel vorig jaar al. Maar niemand die het wist.

Veerle Baetens, die vanaf zondag weer prominent op de Vlaamse tv te zien zal zijn met Tabula Rasaop Eén, wilde aanvankelijk niet trouwen. “Ik ben een kind van gescheiden ouders”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Niets staat in steen gebeiteld, zelfs niet de eeuwige trouw die je elkaar belooft”. Voor Veerle hoefde het dus niet persé, maar toch is ze gezwicht, en vorig jaar trouwde ze dus met Geert Vlegels, de klankman die ze leerde kennen op de set van de film Alias (2002) van Jan Verheyen. “Ik ben uiteindelijk toch beginnen nadenken: juridisch is er nog altijd een verschil tussen wettelijk samenwonen en getrouwd zijn.”

En dus trouwden Veerle en Geert, al 15 jaar samen, op 27 oktober 2016. Dat was de dag waarop de twee elkaar destijds voor het eerst gekust hadden. Dochter Billie-Louise, 9 intussen, was bruidsmeisje. Voor de rest waren er niet veel gasten aanwezig. “Het was een feestje in beperkte kring”, zegt Veerle nog.

Het lukte Veerle en Geert om alles privé te houden, zonder media. “We zijn dus stiekem getrouwd. Geen kat die het wist.”

Actrice Veerle Baetens in het grootste geheim getrouwd: “Geen kat die het wist”
Veerle en Geert. Foto: ISOPIX
NIET TE MISSEN