Jongen ontwaakt tijdens zijn begrafenis nadat dokters hem onterecht dood verklaarden

Foto: ss

Jongen ontwaakt tijdens zijn begrafenis nadat dokters hem onterecht dood verklaarden

Print

De familieleden van Watson Franklin Mandujano Doroteo hebben deze week ieders grootste nachtmerrie meegemaakt. Tijdens de begrafenis van hun geliefde zagen ze namelijk plots dat hij nog ademde. Artsen hadden de Peruviaanse jongeman na een operatie verkeerdelijk doodverklaard.

De jongeman moest op 21 oktober een wortelpuntoperatie (een operatie aan de tand- of kieswortels, red.) ondergaan in het ziekenhuis. Na de ingreep maakte hij echter heel hevige koorts. Zijn toestand ging zo snel achteruit dat de artsen hem enkele dagen later doodverklaarden.

Maar tijdens zijn begrafenis zagen de familieleden van Doroteo zijn borstkas plots bewegen. Ze waren ervan overtuigd dat hij nog ademde.

Volgens de Argentijnse krant Los Andes ging er meteen een dokter ter plaatse. Hij kon bevestigen dat de jongeman inderdaad nog tekenen van leven vertoonde. Doroteo werd dan ook meteen uit de open kist gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij even later.

De familieleden zijn er nu van overtuigd dat de jongeman al die tijd nog geleefd heeft. Volgens hen was hij gewoon te zwaar verdoofd door de medicatie na de operatie.

Nu in het nieuws