Dit donkere geheim schuilt er in een kelder van Lesley-Ann Poppe

Print

Het had het scenario van een horrorfilm kunnen zijn, maar voor Lesley-Ann Poppe is het pure realiteit. Tien jaar geleden daalde ze in een pand van haar beautyschool af naar de kelder. Maar toen ze daar door de donkere gangen wandelde, kwam ze tot enkele akelige ontdekkingen, zo vertelt ze in een nieuw tv-programma van VTM. Een waargebeurd verhaal dat helemaal past in deze tijd rond Halloween. Inclusief ingemetselde lijken, swastika’s en exorcisten.

Lesley-Ann is niet de enige met een verrassend verhaal. Vanaf woensdag 1 november doen er heel wat meesterlijke vertellers alles uit de doeken in ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke, waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf meemaakten. Terwijl zij vertellen, spelen comedyacteurs Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Ben Segers en Stefaan Degand het sappige verhaal woord voor woord na. Alsof je er zelf bij was.

Hoe het spookverhaal van Lesley-Ann Poppe afloopt, is op woensdag 1 november 2017 om 20.35 te zien in ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’. Ruth Beeckmans kruipt in de huid van Lesley-Ann Poppe. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Sven De Ridder en gastactrice Charlotte Timmers.

MEEST RECENT