Celebs

Jani krijgt marktkramers Cristel en Guy helemaal stil

Print
Nieuwsblad
Marktkramers: je associeert ze misschien ook met handelaars die roepen om hun producten te promoten. Maar de volumeknop van Cristel en Guy uit Waasmunster stond allesbehalve open nadat Jani hen restylde. "Ik ben sprakeloos. Dat gebeurt niet veel", aldus de dolgelukkige vrouw.

Guy was tot voor kort fan van flashy kledij, Cristel wilde haar billen verbergen met losse outfits. Niet nodig, vond Jani, dus stak hij haar in een powersuit met een skinny. Guy kreeg een casual sportieve stijl die helemaal naar zijn zin is. Beiden waren heel tevreden over elkaars metamorfose. "'Adembenemend', aldus Guy. "Ik ben sprakeloos en dat gebeurt niet veel", zegt Cristel. "Het feit dat hij mooi is en ontroerd, dat is geweldig. Bra Pitt en Richard Gere hebben afgedaan", voegt ze eraan toe met tranen in de ogen.

"Voor marktkramers, die constant staan te roepen om dingen te verkopen, waren die heel stil", zei Jani. Bovendien kon Guy niet stoppen met de stylist de hemel in te prijzen. "Hij bleef maar complimentjes geven, ik begon zelfs te blozen."

 

 

NIET TE MISSEN