Ga voor de gulle lach in de Kempen

Print

Raf Coppens Foto: GVA

De somberste periode van het jaar mag dan aangebroken zijn, het is nog geen reden om er eens goed om te lachen. Enkele comedy-klasbakken maken de volgende avonden hun opwachting in de Kempense zalen om uw humeur stevig op te krikken.

Raf Coppens

Wat: Raf Coppens staat voor sneltreincomedy, oneliners, imitaties en liedjes. Na een uitgebreide cursus Engelse en Amerikaanse comedy kwam hij tot het besluit: het moet nog sneller, nog grappiger. En het wordt nog sneller en nog grappiger. Op een uur 360 keer lachen. Coppens lanceert geen meningen, geen boodschap, geen rode draad, alleen grappen. Hij krijgt deze avond versterking van de Maaseikenaar Jan Linssen.

Praktisch: woensdag 25 oktober om 20u in CC ’t Schaliken, Grote Markt 35 in Herentals

Prijs: 10 euro

 

Bas Birker

Wat: Er zijn eigenlijk twee soorten mensen op deze wereld: fans van Bas Birker en mensen die hem nog niet live hebben gezien. Bas Birker – ook gekend als de beste MC van de lage landen – is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1.500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Zo nu en dan op het randje, zeer vaak improviserend, nooit kwetsend.

Praktisch: zaterdag 28 oktober om 21u in het Keizershof, Hoveniersstraat 1 in Turnhout

Prijs: 12,50 euro.

WAT TE DOEN IN ANTWERPEN