Taylor Swift gaat ‘naakt’ in nieuwe videoclip

Print

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift (27) heeft Instagram gis­teravond weer op het kookpunt gebracht: ze deelde een teaser van vijftien seconden van haar nieuwe videoclip bij de single Ready for It? In de clip lijkt het alsof ze volledig naakt is, en is ze een soort robot. De eerste berichten dat Swift naakt ging, sloegen in als een bom, maar werden later wel lichtjes afgezwakt: het zou om een vlees­kleurige bodysuit gaan.

Taylor Swift heeft tot nog toe haar lichaam minder in de strijd geworpen dan concullega’s zoals Rihanna, Lady Gaga en Beyoncé, maar de voor­malige countryster is de jongste tijd volop aan het experimenteren met haar voorheen erg brave imago. Ook haar vorige clip Look What You Made Me Do veroorzaakte al enige ophef omdat de zangeres in de clip begraven wordt en als lookalike van aartsvijandin Katy Perry bij een vreselijk auto-ongeluk betrokken raakt.

Al de heisa is mooi meegenomen: op 10 november verschijnt Swifts nieuwe album Reputation. Dat is precies tien jaar nadat de moeder van ­Kanye West, nog een aartsvijand van Swift, stierf. Sommigen verdenken de zangeres ­ervan dat ze die releasedatum precies daarom gekozen heeft.

MEEST RECENT