© VTM

Bekijk de hoogtepunten

Lisa, Stefanie en Kalina belanden in wachtkamer van ‘The Voice’

Lisa (18) uit Adegem, Stefanie (29) uit Merelbeke en Kalina (22) uit Lokeren zijn na de eerste battle in The Voice van Vlaanderen in de wachtkamer beland. Alle drie verloren ze hun battle, maar dankzij een ‘steal’ van respectievelijk Koen Wauters, Alex Callier en Bart Peeters bleven ze toch in de wedstrijd.

tdl

Het voorbije seizoen was een kandidaat dankzij zo’n ‘steal’ sowieso gered, dit seizoen mag je die “sowieso” laten vallen: pas als alle battles van hun team achter de rug zijn, weten Lisa, Stefanie en Kalina of ze naar de liveshows gaan. De coaches kunnen “non stop stealen” en de volgende week nog kandidaten inpikken die ze beter vinden.

Zes deelnemers zijn al zeker van een liveshow: Jérémie (17) uit Deerlijk die het nipt haalde van Roy, Joséphine (20) uit Evere die volgens Alex Callier minder goed zong dan Anouchka maar “een fijne vreemde eend” is, Nelson (20) uit Merksem, Mike (23) uit Zuidschote die met zijn “totaalpakket” Natalia “meteen veroverde”, Dries (29) uit Denderleeuw die Marcia klopte en Bert (33) uit Tongerlo.

MEER OVER The Voice Van Vlaanderen

Nu in het nieuws