Vakantie

Dit hotel heeft een geheime tunnel en rara waar die uitkomt

Print
Toeristen zakken van heinde en verre af naar Santorini, het adembenemende Griekse eiland dat in heel wat reclamespotjes en reisbrochures fungeert. Maar zelfs op dat prachtige eiland kun je nog voor verrassingen komen te staan. Dat is zeker het geval als je Dana Villas betreedt, door een raam in de badkamer klimt en een tunnel volgt.

De kamers van Dana Villas op Santorini herbergen heel wat luxe. Zo vind je er een kingsize bed en een jacuzzi of een prachtig uitzicht op de zee en het stadje Firostefani. Maar het grote geheim van de kamers verschuilt zich nog ergens anders. Om dat te onthullen, deelde Oded David een filmpje met de wereld.

We zien hem langs de douche lopen, uit een raam klimmen in een soort tunnel van water en in de verte al het uitzicht lonken. Jawel, aan het uiteinde bevindt zich een infinity pool waar je kunt genieten van de wonderschone zonsondergang.

Santorini is sowieso een populaire bestemming voor toeristen en reisbloggers en het zou ons verbazen als niet iedereen nu meteen een kamer in Dana Villas zou willen boeken. Alleen, het is niet voor ieders portefeuille weggelegd. Een kamer is er beschikbaar vanaf om en bij de 500 euro per nacht. Gelukkig valt bovenstaand filmpje in elk geval wel gratis te bekijken. 

 

 

NIET TE MISSEN