Spot de Antwerpse gezichten en locaties in de eerste trailer van ‘Patser’: “Kickass gangsterfilm vol actie en humor ”

Print
Kiel -

Het is nog meer dan drie maanden wachten voor ‘Patser’, de nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, in de zalen komt. Maar het bekende regisseursduo heeft nu al een eerste teaser klaar van hun derde film die “min of meer gebaseerd is op waargebeurde shit”.

El Arbi en Fallah maakten eerder al ‘Image’ en ‘Black’ en zijn intussen ook al in Hollywood naam aan het maken. ‘Patser’ werd de afgelopen zomer ingeblikt in Antwerpen, Amsterdam en Tanger. Antwerpenaars zullen ongetwijfeld meteen een aantal locaties herkennen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib (voormalige deelneemster aan ‘K3 zoekt K3’, red.), Junes Lazaar ((De Bunker, So You Think You Can Dance) en NoMoBS-rapper Saïd Boumazoughe. Daarnaast zijn onder meer ook de Nederlandse rapper Ali B., Axel Daeseleire, Jeroen Perceval en de Willebroekse dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike te zien in de film.

‘Patser’ vertelt het verhaal van vier vrienden op het Kiel die ervan dromen om te leven als echte patsers: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip. Volgens El Arbi en Fallah wordt het “een kickass gangsterfilm vol actie en humor zoals nog nooit in Vlaanderen gezien is.”

‘Patser’ komt vanaf 24 januari 2018 in de zalen.

MEEST RECENT