TNT Fest op grote locatie

Print
Vorselaar -

Voor zijn derde editie verruilt het punk- en hardcorefestival TNT Fest de vertrouwde zaal ‘t Hof in Herentals “wegens te klein geworden” in voor een grotere locatie: zaal Den Dreef in Vorselaar.

Het muzikale gebeuren pakt zaterdag 14 oktober vanaf 14.30u in de zaal op Oostakker uit met een gevulde affiche, waarop The Toy Dolls als grootste naam bovenaan prijken. “Op ‘Nelly the elephant’ (een hilarische, maar aanstekelijke punkversie van een vrolijk kinderlied, red.) van deze legendarische band die al in 1979 ontstond, heeft iedereen al wel ooit zot staan doen”, grijnslacht organisator Dirk Peeters van Hertals Rock City, zelf tegelijk ook frontman van punkformatie Funeral Dress.

Die punkgroep mag zelf niet op de middag ontbreken, net zomin als Belgian Asociality. “Zeker ook de moeite is Jamie Clarke’s ­Perfect, voormalig bandlid van The Pogues. Samen met zijn groep brengt hij naast nieuw eigen werk zeker ook heel wat klassieke nummers van die befaamde folkband.” Vice Squad, Infa-Riot, Unite Against Society en vermoedelijk Belgiës allereerste punkband Raxola vervolledigen de affiche. “Fans van the Kids mogen Raxola zeker niet missen”, verklaart Peeters.

Alle informatie over de bands, het festival en tickets is te verkrijgen op de website van de organisator.

www.hertalsrockcity.com

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio