Georgische Kruidvat-dieven opgepakt met speciale draagtas in wagen

Archiefbeeld. Foto: BELGA

Georgische Kruidvat-dieven opgepakt met speciale draagtas in wagen

Print
Berlaar / Mechelen -

De politie heeft woensdagnamiddag twee mannen opgepakt die verdacht worden van diefstallen in de Kruidvat in Mechelen en Berlaar.

Een personenwagen met Nederlandse nummerplaat wist woensdag rond 17.15 uur in de Nekkerspoelstraat in Mechelen de aandacht te trekken van een politiepatrouille. In de Bleekstraat hielden de agenten de wagen aan. Drie draagtassen met cosmeticaproducten (schmink, tandenborstels en scheermesjes werden aangetroffen, alles nog in de originele verpakking. Eén van de draagtassen was voorzien van een aluminium binnenbekleding om de veiligheidssystemen te omzeilen.

De gestolen goederen waren afkomstig van de Kruidvat in Mechelen, en uit de Kruidvat in Berlaar. Die laatste diefstal werd eerder in de namiddag gepleegd.

Beide personen van Georgische nationaliteit, 35 en 36 jaar, werden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket. Het tweetal werd voor de onderzoeksrechter geleid, die besliste om hen allebei aan te houden.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio