Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

© Eggo Keukens

Nieuw bij èggo: opbergsystemen

De ervaring in op maat gemaakte meubels die èggo opdeed met het vervaardigen van 15.000 keukens per jaar, wordt nu ook ingezet voor inbouwkasten en dressings op maat.

Eggo Keukens

Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

Rommel in huis is een van de grootste ergernissen. De behoefte aan betaalbare opbergsystemen op maat is dan ook groot. Èggo innoveert met een nieuw gamma inbouwkasten en op maat gemaakte opbergmeubels. Slaapkamer, zolder, woonkamer, gang, bureau, dressing, hall... de èggo opbergsystemen zijn er voor elke ruimte en voor elk budget. Net zoals in de keukensector maakt èggo ook in dit marktsegment het verschil met zeer betaalbare prijzen en een meer dan gemiddelde kwaliteit en afwerking.

Ruim alle ruimtes stijlvol op

Of het nu onder het dak, onder een trap, of tegen een muur is, èggo biedt talloze praktische oplossingen om het interieur van elk huis op te ruimen en plaats te winnen, zelfs in de kleinste en minst evidente plaatsen zoals een kamer onder het dak, een ruimte onder de trap, de zolder.... De precies op maat gemaakte kasten en dressings van èggo creëren extra ruimte en sluiten perfect aan bij elk interieur. Èggo besteedt daarbij de nodige aandacht aan slimme details, zoals een hoekprofiel voor schuifdeuren die elk hoekje benutten, een centraal eiland in een dressing om kleren op te vouwen of een outfit klaar te leggen, schuifdeuren die de dressing discreet van de kleedkamer scheiden en ga zo maar door.

Slimme extra’s

Naast de klassieke opbergruimtes zoals schoenenrek, broekenrek en hangkasten zijn er ook opbergsystemen voor handtassen, handige lade-indelingen, uittrekbare hangsystemen voor ondiepe kasten, schoenenrekken met twee niveaus, specifieke opbergsystemen voor kinderkasten, dassenrek, garderobeliften ideaal voor het opbergen van kleding in de hoogte, laden met druksluiting, brede broekhangers… the sky is the limit.

Brugelementen

Èggo streeft naar smaakvolle, perfect geïntegreerde gehelen. Daar spelen de brugelementen een belangrijke rol in. In de slaapkamer (of elders) kan een brugelement twee ingemaakte kasten op een originele manier met elkaar verbinden. Het is een mooie finishing touch van de kamer en biedt meteen extra ruimte om boeken, magazines, fotokaders en andere hebbedingetjes op te bergen. Door de integratie van aangepaste verlichting wordt het decoratieve effect nog vergroot.

Staande of hangende kastelementen

Voor de kleinere ruimtes bieden de hangende of op de grond geplaatste kastelementen een oplossing. Alleen of in combinatie met andere elementen, zorgen zij ervoor dat zelfs de allerkleinste hoekjes altijd opgeruimd zijn. Deze kastelementen zijn beschikbaar in alle stijlen en kleuren en vormen het nec plus ultra van moduleerbaarheid.

Meer weten? Bezoek een èggo showroom in uw buurt of surf naar eggo.be.