Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

© Eggo Keukens

Kleine keukens, groot plezier

Studenten en starters wonen over het algemeen op een beperkte oppervlakte. Wie klein is, moet slim zijn. Dat geldt in ieder geval voor START, de kleine keuken die alle kwaliteiten van een grote heeft.

Eggo Keukens

Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

Afgelopen zomer lanceerde èggo START, een gamma kleine keukens speciaal ontworpen voor op kot, in een studio en voor alle andere kleine ruimtes waar je een keuken nodig hebt. START is een slimme oplossing voor keukens aan een miniprijs, tegelijk superpraktisch en uiterst stijlvol.

Verleidelijk en trendy

De START-keukens zijn er zowel In sprankelende kleuren als in hout voor een meer Scandinavische look. De kleine keukens van èggo vallen in de smaak bij jongeren die in een studio of een klein appartement wonen. Ze zijn ook populair bij koteigenaars en huisbazen die op zoek zijn naar iets beters dan een kitchenette of een onpersoonlijke keukenkit.

Optimaal ruimtegebruik

De START keukens beschikken over tal van snufjes om een ruimte maximaal te benutten. Denk aan de nodige nissen en opbergaccessoires. Maar ook aan een werkblad dat verlengd is tot een eethoek, en zelfs naadloos doorloopt in een bureauoppervlak. Alles is slim ontworpen om de ruimte te optimaliseren en werkelijk elke vierkante centimeter te laten renderen.

Topkwaliteit voor een beperkt budget

In dit segment telt niet alleen elke centimeter, maar ook elke euro. De START-keukens van èggo zijn haalbaar binnen een krap budget, en dat zonder afbreuk te doen op het gebied van kwaliteit. Net als in andere èggo-keukens kiezen we voor een degelijke uitrusting, hoogkwalitatieve materialen en een robuuste afwerking. Ook de START-keukens worden in de fabriek gemonteerd en maken het verschil door hun geschroefde ruggen, gedempte scharnieren, verstelbare poten, volledig uittrekbare laden met schokdempers en huishoudtoestellen van Duitse makelij. Kortom, de START-keukens van èggo bezitten dezelfde kwaliteiten als hun grote broers. De prijs begint al bij 2.190 € (incl. 6% BTW) voor een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, dampkap en koelkast, en een spoelbak met kranen.

Tien goede redenen om voor èggo te kiezen

1. Èggo biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt2. Èggo is synoniem voor uitstekende knowhow en voortdurende productinnovatie3. Scherpe prijzen door de koopkracht van de èggo-groep4. Keuze uit eindeloos veel combinaties, kleuren, materialen5. Onze professionals luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden oplossingen op maat6. Onze professionals geven waardevol advies7. We maken gratis een uitgewerkt 3D-plan op maat8. Èggo garandeert korte productie- en leveringstermijnen9. Gepersonaliseerde follow-up van uw project, vanaf het concept tot de uitwerking10. Installatie volgens de regels van de kunst door erkende en bekwame professionals

Meer weten? Bezoek een èggo showroom in uw buurt of surf naar eggo.be.