Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

© Eggo Keukens

Denken vanuit uw keuken

Vandaag is de keuken de centrale ruimte van ons huis, de plek waar we de meeste tijd doorbrengen, waar we samen zijn met het gezin, met vrienden en familie. Wat betekent dit voor een optimale inrichting?

Eggo Keukens

Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

Het is in de keuken dat het hart van onze huizen klopt. In oude huizen was de keuken soms een afgezonderde, kleine en donkere ruimte. Vandaag vervagen de grenzen tussen de verschillende ruimtes in huis. De èggo keuken is de spil van de woning. Een keuken is niet langer enkel de plek is waar eten wordt bereid, maar ook de ruimte waar je mensen ontvangt, waar je thuiswerkt, de kinderen hun huiswerk maken, waar je tv kijkt of een tijdschrift doorbladert. Kortom, de hedendaagse keuken is een echt gedeelde ruimte waarin volop geleefd wordt.

Alles kan

Een keuken is tegenwoordig dan ook veel meer dan een aanrecht, bergruimte en een aantal keukentoestellen. Als je dat wil, kan een èggo keuken vlot uitgebreid worden met een eethoek, een TV-meubel, een zitbank, een toog, een boekenrek. Alles kan, naargelang de behoeften, de wensen en de beschikbare ruimte.

Nieuw design

Om uw keuken een meer persoonlijkere en elegante look te geven, biedt èggo u nu ook een selectie van de mooiste VITA-armaturen, een jong Scandinavisch merk dat designlampen en ophangsystemen vervaardigt aan betaalbare prijzen (vanaf slechts 65 €).

Èggo presenteert ook een nieuw gamma stoelen en barkrukken in blauwe, beige en grijze tinten en met houten poten voor uw keukentafels of ontbijtruimte. Zoals u van èggo mag verwachten, is het kwaliteitsmeubilair aan schappelijke prijzen.

Nieuwe kleuren

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleuren. Onze nieuwe kleuren - super wit en arctisch grijs - en houtsoorten - Bardolino eik en Scandic wit - vervolledigen de bestaande waaier van zes kleuren aan en zijn ideaal om een ruimte een Scandinavische toets te geven.

De nieuwe kleuren sluiten perfect aan bij het beschikbare kleurenpalet voor de keuken en zorgen voor een geslaagde continuïteit in de huisinrichting. Glazen leggers vervolledigen het gamma en brengen een lichte en transparante toets aan in het kastinterieur.

Alles èggo

Zoals gezegd vervagen de grenzen tussen woonkamer en keuken. Het is dan ook logisch om de woonkamer in te richten in het verlengde van de keuken, in het streven naar een perfecte harmonie van het interieur. Èggo speelt hierop in met een gamma van ingemaakte kasten en opbergruimtes, niet alleen voor in de keuken, maar ook voor de woonkamer, slaapkamers, zolder, gang, werkkamer, dressing, hal... De èggo opbergoplossingen die begin 2016 gelanceerd werden, zijn altijd elegant en perfect op maat.

Ze worden nu verder aangevuld met een aanbod aan opbergruimtes speciaal voor de bijkeuken. Van vloer tot plafond biedt èggo op maat gemaakte meubels om uw eetvoorraad, wasproducten, bezems, stofzuiger en andere schoonmaakgerief, strijkplank, wasmachine en droogkast, leeggoed… te schikken en weg te bergen.

Meer weten? Bezoek een èggo showroom in uw buurt of surf naar eggo.be.