Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

© Eggo Keukens

Èggo, al tien jaar trendsetter in keukenland

In amper tien jaar groeide het keukenbedrijf èggo uit tot een referentiemerk in ontwerp en installatie van op maat gemaakte keukens. Wat is het geheim van het succes?

Eggo Keukens

Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

De keuken is de spil

De afgelopen jaren is de keuken de belangrijkste ruimte in huis geworden, de plek voor ervaringen, genieten, samenzijn en ontspanning. In het jachtige leven van vandaag is de keuken een oase, waar we ’s morgens genieten van een goed ontbijt en in het weekend van een heerlijke brunch. Het is ook de plek waar de kinderen hun huiswerk maken terwijl moeder of vader in de potten roert. Voor velen is het de favoriete thuiswerkplek. En ’s avonds of in het weekend is het de beste plaats om vrienden of familie te verwennen en lang na te tafelen. Een keuken moet dus van alle markten thuis zijn: ergonomisch en gezellig, een warm nest en een ruimte om mee uit te pakken. Èggo heeft deze trends als geen ander goed begrepen en werd zo op 10 jaar tijd een referentiemerk in ontwerp en installatie van op maat gemaakte keukens in België.

Dicht bij de klant

Nabijheid en een persoonlijke begeleiding zijn essentieel voor het welslagen van uw keukenproject. Dankzij een netwerk van meer dan 50 Kitchen Houses verspreid over heel België en Luxemburg en een team van 300 medewerkers, techniekers en leveranciers, is èggo een keukenspecialist die dicht bij zijn klanten staat. Van ontwerp tot montage vergezelt èggo hen van A tot Z bij het realiseren van hun projecten.

Made in Germany

Èggo combineert hedendaags design met degelijke afwerking tot in de details, zegt Frédéric Taminiaux, CEO van Menatam, het Belgische bedrijf achter het merk èggo. “Onze keukens van Duitse makelij staan bekend voor hun actuele look, maar ook voor hun robuustheid en de kwaliteit van al hun componenten. Voor een optimale robuustheid worden de componenten gemonteerd in de fabriek. We geven dan ook tien jaar garantie op onze keukens.”

Beste kwaliteit en service

Een laatste sleutel tot het succes van èggo ligt hem in de begeleiding van de klanten, stipt Frédéric Taminiaux aan. “Wat èggo onderscheidt van andere keukenspecialisten, is dat we extra de nadruk leggen op de begeleiding die we onze klanten bieden, of het nu om particulieren gaat of om professionelen. Het kiezen en kopen van een keuken is iets zeer ingrijpends en we willen tijdens elke stap van het proces de beste kwaliteit en service bieden.”

De toekomst

De groei van èggo is nog lang niet voltooid. Het merk èggo plant de komende maanden de opening van diverse nieuwe vestigingen in België en Spanje. De tiende verjaardag biedt de Belgische keukenspecialist bovendien de kans om een aantal nieuwigheden voor te stellen, zoals een nieuwe website en een tactiele inspiratie-app die de shopping experience niet alleen in de toonzaal maar ook bij u thuis nog zal vergroten.

Meer weten? Bezoek een èggo showroom in uw buurt of surf naar eggo.be.