Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

© Eggo Keukens

Ontdek de 3 herfst-winter-tendensen voor de keuken bij èggo

Zwart en wit zijn de modetendensen van najaar en winter 2017-2018 in de keuken: zacht en sober, zonder aan gezelligheid in te boeten. En de tijd dat alleen heel grote keukens smaakvol en trendy konden zijn is voorbij: small is beautiful. 

Eggo Keukens

Dossier aangeboden door Eggo Keukens.

Èggo groeide in 10 jaar uit tot een referentiemerk in ontwerp en installatie van op maat gemaakte keukens, gefabriceerd in Duitsland. Dit najaar zet het merk de toon met zwart, wit en klein. De klant personaliseert de keuken naargelang zijn of haar smaak en voorkeur. Maar waar u ook voor kiest, een èggo keuken is altijd functioneel, aangepast aan de ruimte, mooi en gezellig en tot in de puntjes afgewerkt, zoals het hoort voor de belangrijkste plek in huis.

1. Black is back

Alles ademt klasse in de matzwarte TOUCH-keuken met houtaccenten. Niet alleen het werkblad, de kasten en de handgrepen, maar ook de afzuigkap, oven en koelkast, tot de spoelbak en de kranen, komen in een total black look. Het ontwerp ademt een sfeer van elegantie, soberheid en extreme verfijning. Dankzij de subtiele houtaccenten in de nissen en desgewenst op het centrale keukeneiland oogt de zwarte keuken niet triest of donker, maar juist gastvrij, gezellig en chique. Aangepaste designdetails als de VITA-hanglampen zorgen voor een strakke en actuele toets. In combinatie met witte muren en niet-bepleisterde, witgeverfde bakstenen is het hedendaagse bistrogevoel helemaal compleet. Ook aan de ergonomie is gedacht, met de mogelijkheid om een vaatwasser op hoogte in te bouwen. Met zijn zwart front versmelt de vaatwasser op esthetische wijze in het geheel. Door de plaatsing op hoogte moet u zich nooit meer bukken om hem te vullen of leeg te maken.

DetailficheZwarte matte TOUCH-afwerking met houtaccentenPrijs: 10.790 euro incl. BTW aan 6% - AEG elektro inbegrepen (12.179 euro aan 21%)Vloeroppervlakte: 3m x 0,6m + eiland 3m x 1,15m

2. Strak Scandinavisch Wit

Toch maar liever geen zwart? Misschien houdt u meer van witte eenvoud en harmonie? Kies dan voor de witte FASHION-keuken. Die is helemaal hygge – Deens voor gezellig en knus.

Afgewerkt in wit Alpenhout, altijd een van de favoriete kleuren, wordt deze keuken de spil van het huis. Een plek die zachtheid en gezelligheid uitstraalt. In deze open, polyvalente ruimte maken de kinderen hun huiswerk, vrienden schuiven graag aan voor een kopje thee of koffie met zelfgebakken cake. Later op de avond wordt aan de houten eettafel de wereld verbeterd onder het genot van een heerlijke ovenschotel.

De deuren van deze keuken zijn verkrijgbaar in matte of ultra-matte afwerking met een zeer zachte touch. De huishoudtoestellen en de spoelbak worden volledig harmonieus met het geheel in onberispelijk wit uitgevoerd. De strakke deuren zijn makkelijk te openen via stijlvolle handgreepprofielen die u naar gelang uw voorkeur perfect kunt laten overeenstemmen met de kleur van de keuken of er juist speels mee laten contrasteren.

Ook in de rest van de afwerking is er heel wat variatie mogelijk om de keuken verder te personaliseren: het toevoegen van cementtegels, een subtiel spel met open houten nissen en de verlichting.

DetailficheWit alpenhout hyper mat FASHION-afwerking met witte handgreepprofielen en houtaccentenPrijs: 9.490 euro incl. BTW aan 6% - elektro Whirlpool inbegrepen (10.627 euro aan 21%)Vloeroppervlakte: 3,6m x 0,6m + eiland 3,6m x 1,15m

3. Small is beautiful

Beschikt u over een beperkte ruimte om de keuken van uw leven te realiseren? Dan hebben we goed nieuws: u kan een kleine keuken inrichten en toch trendy blijven. Bij èggo is alles ontworpen om de ruimte optimaal te benutten en daarbij in één moeite de nieuwste trends te integreren.

Een mooi voorbeeld van een geslaagde kleine keuken is INLINE. Met zijn houten meubels, strakke lijnen en lichte kleuren die het licht opvangen en zo elke ruimte groter doen lijken, past ze perfect bij de noordelijke stijl die erg in is deze winter. Met zijn meubels die tot het plafond reiken, gebruikt deze keuken de ruimte ook optimaal in de hoogte.

Al even trendy zijn de mooie houten nissen die de rechtlijnigheid van het geheel doorbreken en een persoonlijke touch geven aan de gezelligste plek in huis. Een prima plek om designobjecten, kookboeken, keukengerei en planten uit te stellen en zo uw persoonlijkheid in uw keuken te weerspiegelen. Zo komen alle trends van najaar 2017 samen in deze keuken.

DetailficheWit alpenhout INLINE-afwerking met handgreep/ in de deur ingewerkt handvat en RIO Virginia eikPrijs: 8.690 euro incl. BTW aan 6% - elektro Siemens inbegrepen (9.979 euro aan 21%)Vloeroppervlakte: 2,4m x 3m

Meer weten? Bezoek een èggo showroom in uw buurt of surf naar eggo.be.