Nuria openhartig over afgelast huwelijksfeest: “Jammer, maar het is zijn eigen schuld”

Foto: Blind Getrouwd

Celebs

Nuria openhartig over afgelast huwelijksfeest: “Jammer, maar het is zijn eigen schuld”

Print

Vorige week raakte bekend dat Stijn en Nuria, het enige koppel dat de eerste reeks van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ overleefde, afzien van hun plannen voor een tweede trouwfeest. In Dag Allemaal wijst Nuria deze week naar de enige echte schuldige: haar echtgenoot Stijn.

Nuria (29) en Stijn (39) mochten van VTM maar vijftig gasten uitnodigen op hun ‘eerste’ huwelijk. Daarom hadden de twee al snel beslist om het feest nog eens over te doen, voor al hun vrienden.

Echtgenoot Stijn plande deze zomer in het grootste geheim een feestje, maar dat viel helemaal in het water. Doordat het feest zou plaatsvinden op een feestdag, 15 augustus, en de uitnodigingen rijkelijk laat werden verstuurd, waren heel wat gasten belet en werden de festiviteiten afgelast.

“Zonder mij krijgt ge zo’n feest nooit georganiseerd, zei ik”, aldus Nuria in Dag Allemaal. “En hij geeft me gelijk. Het is jammer, maar het is zijn eigen schuld.”

Nuria benadrukt wel dat er geen haar in de boter zit. “Tijdens onze vakantie hebben we nog maar eens gemerkt hoe goed het tussen ons klikt. Tien dagen verbleven we met ons tweetjes op een camping in Zuid-Frankrijk, en we hebben er als tieners gegiecheld om de meest onnozele dingen.”

NIET TE MISSEN