Celebs

Lady Gaga gaat topless in nieuwe documentaire

Print
Lady Gaga is momenteel te zien in haar eigen Netflix-documentaire ‘Five Foot Two’, waarin ze onder meer uitleg geeft over haar carrière. In één fragment gaat het over het relletje met Madonna, die haar in 2011 van plagiaat beschuldigde. Gaga legt haar kant van het verhaal uit, topless.

Een groen bikinibroekje en een zwarte zonnebril: meer draagt Lady Gaga niet terwijl ze al zonnebadend meer uitleg geeft over het relletje met Madonna. Dat dateert alweer van 2011, toen de oudste Queen of Pop de jongere popprinses ervan beschuldigde dat ze ‘Born This Way’ had gepikt van ‘Express Yourself’ uit 1989.

Lady Gaga gaat topless in nieuwe documentaire

“Het feit is dat ik Madonna bewonder. Dat zal ik altijd doen, hoe ze ook over me denkt. Dat meen ik. Het enige wat me echt stoort is dat ik Italiaanse roots heb en in New York woon: als ik een probleem heb met iemand, zeg ik dat recht in het gezicht. Hoe veel respect ik ook heb voor Madonna als artieste, ik kan er niet bij waarom ze me nooit aan mij rechtstreeks haar gedacht heeft gezegd. Neen, ik zag het op tv”, klinkt het.

“Via de media zo’n boodschap overbrengen doet me denken aan mijn schooltijd, toen jongens via via briefjes doorgaven om te zeggen dat iemand me leuk vond”, voegt ze eraan toe. De documentaire volgt Lady Gaga over een periode van acht maanden in aanloop naar de release van haar meest recente album ‘Joanne’ en werd vorige week aan het grote publiek voorgesteld tijdens het filmfestival van Toronto in Canada. Sinds 22 september is ze te zien via Netflix.

NIET TE MISSEN