Beauty

Comédienne maakt filmpje over haar problemen met grote borsten

Print
Comédienne maakt filmpje over haar problemen met grote borsten

Foto: *

De Australische comédienne Tanya Hennessy heeft op maandag een filmpje gepost op Facebook en YouTube waarin ze het uitgebreid heeft over de frustraties die haar grote borsten met zich meebrengen. Haar gevatte opmerkingen over de horror waarmee ze geconfronteerd wordt tijdens shoppinguitjes en sportsessies lijken heel herkenbaar bij lotgenoten, want het filmpje werd in enkele dagen tijd massaal gedeeld en geliked.

Op maandag postte de Australische comédienne Tanya Hennessy een herkenbaar filmpje over haar dagdagelijkse strijd met haar grote borsten op Faecbook en YouTube. Haar filmpje begint ze met een relaas over de horror waarmee ze geconfronteerd wordt wanneer ze een nieuwe beha gaat kopen. Daarbij haalt ze niet enkel aan dat beha's in haar maat - een dubbele E - een klein fortuin kosten, maar dat ze daarnaast meestal ook enkel in onaantrekkelijke beige tinten verkrijgbaar zijn.

Daarna bespreekt ze ook nog heel wat andere oncomfortabele situaties die ze vaak meemaakt: vreemden die haar vragen of ze ooit een borstverkleining heeft overwogen, sporten met meerdere sportbeha's, de beperkte kledingkeuze voor vrouwen met grote borsten ... Het thema lijkt overigens heel wat vrouwen te beroeren, want het filmpje verzamelde op Facebook sindsdien al 27.000 reacties en werd al meer dan 1,8 miljoen keer bekeken.

De comédienne vertelde Yahoo dat ze blij is dat haar boodschap zoveel mensen heeft geraakt. "Ik heb het gemaakt omdat ik er zo over denk. Ik wist niet dat zoveel andere vrouwen net dezelfde frustaties deelden", benadrukt ze nog. "Die verdomde grote borsten!"

NIET TE MISSEN