Heist nog steeds met het maximum

Print
Drie speeldagen ver en Heist heeft nog altijd het maximum achter zijn naam. Ook tegen Aalst gaven de Heistenaren geen krimp. Een doelpunt in elke helft deed de thuisploeg winnen met 2-0. Volgende woensdag trekt KSK Heist voor de 1/16e finale in de Beker van België naar Standard.

Voor de rust voetbalde Heist zich een pak kansen bij mekaar. Uit één van die pogingen kon Luca Napoleone scoren, hij ramde de bal in het dak van het doel. Net voor het rustsignaal kwamen de Heistenaren goed weg, een kans voor De Rock werd in hoekschop gewerkt.

Uit de daaropvolgende kopbal mikte Geenens over doel. Na de herneming zou de thuisploeg een tweede keer scoren. Op aangeven van Bounou legde Kabeya de bal in het mandje. Na de 2-0 kwam de zege niet meer in gevaar. Coach Keleman had zijn ploeg op twee plaatsen gewijzigd. De jonkies Troonbeeckx en Orye verdwenen uit de ploeg voor Kabeya en Ventose.

En zo voert KSK Heist momenteel het klassement aan. Als Lommel zondagnamiddag niet wint in Berchem is het alleen leider na drie speeldagen in eerste amateur.

 

MEER VOETBALNIEUWS