Feesten dit weekend: van Discobaar A Moeder tot salsa in Bar Noord en Ghanese hiphop in IKON

Foto: Discobaar A Moeder

Feesten dit weekend: van Discobaar A Moeder tot salsa in Bar Noord en Ghanese hiphop in IKON

Print

Het blijft regenen, ook dit weekend, dus waarom niet lekker gaan feesten en daarna lang uitslapen... Er is weer heel wat te doen in Antwerpen.

Fête de Cloture- Grande finale

Wat? Zomerbar Café Le Tour gaat zijn laatste weekend in. Meteen de laatste kans om er volledig los te gaan aan de dijk onder de wilg. Onder meer Marie Thurnas en DJ Swarzkopf zorgen voor de dansbare plaatjes.

Waar? Café Le Tour, Noordkasteel

Wanneer? Zaterdag 16/09 vanaf 21u

Prijs? Gratis

Part(y) of Antwerp- afsluiter

Wat? Als afsluiter van het tiendaagse havenfestival Part of Antwerp vindt aan het Havenhuis een groot volksfeest plaats. Nadat Kapitein Winokio de dansbeentjes van de kinderen heeft losgemaakt, is het aan de ‘groten’, met Laston & Geo en Discobaar A Moeder. Vuurwerk zorgt voor een mooie afsluiter.

Waar? Zaha Hadidplein

Wanneer? Zaterdag 16/09 vanaf 16u

Prijs? Gratis

Bar Salsa XL- zomerse klanken

Wat? Zomerse cocktails, mooie mensen én salsa. Dj-broers Arturo & Emilio zorgen voor de zomerse klanken. De dansbenen neemt u best zelf mee.

Waar? Bar Noord, Park Spoor Noord

Wanneer? Zondag 17/09 vanaf 14u

Prijs? Gratis

Saturday Live Sessions- kick-off

Wat? In café De Zurenborger wordt zaterdag de kick-off gegeven van de liveoptredens op zaterdagavond, die vanaf nu elke tweede zaterdag van de maand plaatsvinden. Zurenborgenaar Lilith bijt de spits af.

Waar? Café De Zurenborger, Dageraadplaats

Wanneer? Zaterdag 16/09 vanaf 19u

Prijs? Gratis

Bar Leon Exotique- benefiet

Wat? Voor de meest tropische platen moet u dit weekend in Bar Venetië zijn. Het feestje is een benefiet voor Bike Leon, de wielerploeg van Bar Leon en onder meer Nonkel Guy en DTM Funk maken hun opwachting.

Waar? Bar Venetië, Turnhoutsebaan 197 Borgerhout

Wanneer? Zaterdag vanaf 23u

Prijs? Gratis

Sarkodi- live

Wat? De Ghanese hiphopper Sarkodie staat zaterdag op de planken van IKON Antwerp. Volgens The Guardian een van de top vijf acts van het Afrikaanse continent. Antwerpen is een van de haltes van zijn The Highest-tournee, meteen zijn eerste optreden in België.

Waar? IKON, Straatsburgdok Noordkaai 3

Wanneer? Zaterdag 16/09 vanaf 22u

Prijs? 25 euro

DOEN!