'Mooiste meisje ter wereld' krijgt zitje vooraan tijdens modeshow van Michael Kors

Foto: Instagram/ Thylane Blondeau

Celebs

'Mooiste meisje ter wereld' krijgt zitje vooraan tijdens modeshow van Michael Kors

Print
Thylane Blondeau (16), het piepjonge Franse model dat als zesjarig meisje tot 'mooiste meisje ter wereld' gebombarbeerd werd, is als tiener een invloedrijke figuur op sociale media geworden. Daarom mocht ze tijdens de modeshow van Michael Kors op de eerste rij plaatsnemen, te midden van bekende genodigden zoals Nicole Kidman en Naomi Watts.

Het kleine meisje dat ooit als zesjarige de titel 'mooiste meisje ter wereld' kreeg, scoort nu op zestienjarige leeftijd uitnodigingen van modeontwerpers voor New York Fashion Week. Woensdag verscheen Thylane Blondeau op de eerste rij van de modeshow van Michael Kors, volledig gekleed door de ontwerper zelf.

Thylane Blondeau, die de dochter is van de Franse voetballer Patrick Blondeau, maakte haar eerste opwachting in de schijnwerpers als vierjarige op de catwalk van Jean Paul Gaultier. Als zesjarige sierde ze de cover van Vogue Enfants, die haar prompt de titel 'mooiste meisje ter wereld' opleverde. Op tienjarige leeftijd poseerde ze voor de Franse Vogue in een controversiële fotoshoot die volgens criticasters het jonge meisje op een te seksuele manier portretteerde.

 

Jean paul Gaultier catwalk age 4 #throwback

Een bericht gedeeld door Thylane (@thylaneblondeau) op

Als tiener werkt het meisje zelf als model voor het prestigieuze modellenbureau IMG, is ze ambassadrice voor L'Oréal en wordt ze genoemd als nieuw gezicht voor parfumier Lolita Lempicka. Ze verscheen daarnaast ook in de nieuwe reclamecampagne van Dolce & Gabbana aan de zijde van Zendaya, Lucky Blue Smith en Presley Garber. Hoewel ze nu niet op de catwalk van Michael Kors mocht debuteren, kreeg ze misschien zelfs een meer prestigieuze rol toebedeeld. Ze kreeg immers een zitje op de eerste rij om de modeshow mee te volgen, met supermodellen zoals Carolyn Murphy, Bella Hadid en Kendall Jenner in de hoofdrol.

NIET TE MISSEN