GROEPSAANKOOP

Dossier aangeboden door Provincie Antwerpen.
Bespaar jij zoals je buurman?

Foto: Shutterstock

Bespaar jij zoals je buurman?

In een recente enquête onderzocht Profacts het besparingsgedrag van de inwoners van de provincie Antwerpen. Hoe pakken de meeste mensen het aan? En doe jij het anders of beter?
Dossier aangeboden door provincie Antwerpen.

Besparen willen we (bijna) allemaal. Maar liefst 90% van de inwoners van de provincie Antwerpen geeft aan in kleine of grote mate met besparen bezig te zijn. Er zijn echter ook heel wat verschillen in de manier waarop we besparen en in de redenen waarom we besparen. Benieuwd hoe jij je verhoudt tot de gemiddelde inwoner van de provincie Antwerpen? Doe dan deze korte test!


 

Makkelijk veranderen naar het goedkoopste energiecontract?

Onderzoek van de CREG (de federale energiewaakhond) leert dat mensen vaak de prijs van hun energiecontract onderschatten. Maar liefst twee op de drie gezinnen heeft een van de duurste elektriciteitscontracten op de markt. Sommige gezinnen betalen tot 672 euro te veel per jaar aan energie. Stel je voor wat je daarmee allemaal zou kunnen doen …
Gelukkig is veranderen van leverancier vandaag erg gemakkelijk.

De provincie Antwerpen lanceerde zopas zijn achtste groepsaankoop groene stroom en gas. Nog tot en met 10 oktober kan je je vrijblijvend inschrijven. Of je nu een actieve, selectieve of gemaksbespaarder bent: dit mag je niet laten liggen!


Meer weten over de groepsaankoop?
Klik hier voor alle info of om je vrijblijvend in te schrijven. 

* Deze enquête werd uitgevoerd door het onderzoeksbureau Profacts in opdracht van provincie Antwerpen & Gazet van Antwerpen. Er werd een representatieve steekproef (n= 541) bevraagd van voornaamste verantwoordelijken voor de aankopen tussen 18 & 75 jaar uit de provincie Antwerpen.