Celebs

Victoria Beckham verklapt hoe ze in vorm blijft

Print
Victoria Beckham verklapt hoe ze in vorm blijft

Foto: Isopix

Hoe druk ze het ook heeft met haar carrière en het runnen van een gezin met vier kinderen, toch maakt Victoria Beckham (43) elke dag even tijd voor zichzelf om in vorm te blijven. In een interview met The Sunday Times verklapte ze hoe ze dat doet, maar daar is duidelijk wel wat discipline voor nodig.

Victoria Bechkam heeft net een drukke periode achter de rug nadat ze haar laatste collectie had voorgesteld op de New York Fashion Week. Dat betekent niet dat de riem er helemaal vanaf kan, want ze moet ook nog een huishouden met vier kinderen draaiende houden. Hoewel het naar eigen zeggen soms heel wat discipline vergt om elke dag haar workout te doen, is ze ook blij dat ze eventjes 'me-time' krijgt als ze naar de fitness gaat en dus snakt ze er ook naar.

"Ik sta behoorlijk vroeg op, rond zes uur, en ga een uurtje naar de fitness voor de kinderen wakker worden. Vervolgens serveer ik hen een ontbijt en dan doe ik of David hen naar school", vertelt ze in een interview met The Sunday Times. "Dan plan ik nog een uurtje in de fitness in voor ik naar het kantoor ga. Ik ben zeer gedisciplineerd en dat moet ik ook zijn."

Zwevende laptops

Ze geeft zelf aan dat het niet altijd makkelijk is om alles te combineren en dat ze weinig rust heeft. Toch ziet ze niet op tegen die twee dagelijkse uurtjes in de gym. "Het is de enige tijd gedurende de dag die ik voor mezelf heb", klinkt het. "Niemand komt binnen in de fitness, niemand achtervolgt me er met een laptop. Als ik te lang in de keuken blijf staan, zweven er plots allemaal laptops mijn richting uit. Er is altijd wel iemand die iets goedgekeurd of afgewezen wil zien."


 

 

NIET TE MISSEN