Nu ook Oktoberfest in Antwerpen

Foto: Facebook Oktoberfest Antwerpen

Nu ook Oktoberfest in Antwerpen

Print
Antwerpen / Brasschaat -

Fan van liters bier en Lederhosen? Dan houdt u best 30 september vrij. In de Antwerpse Waagnatie vindt dan het ‘Oktoberfest’ plaats.

Het gaat om de derde editie van ‘Oktoberfest Brasschaat’, die dit jaar naar de Waagnatie in Antwerpen verhuist. “Gezien de enorme groei van ons event waren we genoodzaakt om voor de derde editie een nieuwe locatie te zoeken”, leggen organisatoren Patrick van Pinxten en Marc Reijntjes uit. “Van het Kasteel van Brasschaat gaat het naar Antwerpen. De Waagnatie bleek dé geschikte plek. Ook dit jaar zal het Oktoberfest met een humoristische knipoog veel leuke en muzikale acts hebben, alles in het teken van het Duitse Munchener Oktoberfest. Zo is er een grenspost, een minibar (letterlijk) en zelfs de danseressen van de Schatzi bar uit Ischgl.” Aanwezige artiesten/dj’s zijn onder meer De Belgische Tirolers, dj Timmie Tirol en Dietwin de Jodelaar.

Voor 35 euro per persoon krijgt een bierpul met 1 liter Paulaner Bier of een glas champagne. Een tafel van 8 personen hebt u voor 400 euro, een tafel van 10 voor 500 euro. Daarvoor krijgt u een gereserveerde tafel, een bierpul met 1 liter Paulaner Bier of glas champagne, begeleiding naar de tafels door de aanwezige Heidi’s, late night snacks, bediening aan tafel en de beste locatie in de zaal.

Meer informatie vindt u op deze website.

Nu ook Oktoberfest in Antwerpen
Foto: Facebook Oktoberfest Antwerpen
DOEN!