© Instagram

Gluren bij BV's: Dochter Ignace Crombé deelt foto van haar nieuwe lichaam

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.

vwh

Stéphanie, de dochter van Ignace Crombé, is de voorbije maanden twintig kilo kwijtgespeeld en toont trots het resultaat op Instagram. Daarbij hoort een openhartige boodschap. "Op 10 mei besliste ik impulsief om iets aan mijn gewicht te doen. Niet omdat ik het niet oké vind om een maatje meer te hebben (#nobodyshaming), maar omdat ik me niet meer goed in m’n vel voelde. Nu zijn we 4 maanden later en heb ik m’n eerste doel bereikt. Ik kan dinsdag met 20 kilo minder op het vliegtuig stappen", staat er onder meer.

Astrid Coppens geniet van de Spaanse zon op Ibiza in een kleurrijke bikini en bijpassende bandana.

 

??

Een bericht gedeeld door ASTRID COPPENS (@oneandonlyastrid) op

"Liefde is... je man leren breien", schrijft ex-presentatrice Katja Retsin bij een huiselijke foto met haar man Jan Schepens. Loopt hij binnenkort met een zelfgemaakte trui rond?

Kennen jullie Leen Dendievel haar alter ego al? "Svetlana Petrova, nice meetink you", schrijft ze bij een foto waarop ze is vermomd voor het theaterstuk 'Brasschaatse Huisrouwen'.

 

Svetlana Petrova, nice meetink you! #DeKopIsErAf #BrasschaatseHuisvrouwen

Een bericht gedeeld door Leen Dendievel Official (@leendendievel) op

Wat als de meeste acteurs van 'Familie' rond dezelfde tafel zouden zitten? Wel, het is gebeurd om de midseason finale voor te bereiden en het zag er door de camera van acteur Roel Vanderstukken zo uit.

 

Veel volk in de foodbar, wat is er op til in familieland? #vtmfamilie #tablereading #spannend

Een bericht gedeeld door Roel Vanderstukken (@roel.vanderstukken) op

Als Evy Gruyaert iets wil eten tussen twee jobs, dan maakt ze dat ze een gezond adresje vindt. Zo blijkt uit haar foto van een maaltijd met avocado. "Het bewijs dat fast food niet perse ongezond hoeft te zijn", schrijft ze.

Bart Kaëll en Luc Appermont genieten van hun vakantie in het zwembad. "The swimming blues brothers", schrijft de zanger bij een kiekje in het water.

 

The swimming Blues Brothers ! ?? #spanje #nogefkes #levenalsgodinspanje

Een bericht gedeeld door Bart Kaëll (@bart_kaell) op

Nog meer liefde op vakantie, op Ibiza, van Regi Penxten en zijn vrouw ex-presentatrice Elke Vanelderen.

 

??

Een bericht gedeeld door Regi ® (@realregi) op

Vastgoed

Jobs in de regio