Papa bedenkt geweldige regels voor wie zijn dochter wil daten

Foto: Shutterstock

Seks & Relaties

Papa bedenkt geweldige regels voor wie zijn dochter wil daten

Print
Een papa van vijf dochters is momenteel een hit op sociale media omdat hij een heel feministische post neerschreef over het daten van zijn dochters. "Ik voed geen prinsessen op", schrijft hij op Facebook.

Een kind opvoeden is loslaten en J. Warren Welch, een Amerikaanse papa van vijf dochters is duidelijk heel hard bezig met het feit dat zijn dochters binnenkort zullen daten.

Op Instagram en Facebook deelt hij dan ook een opvallende post voor zijn toekomstige schoonzonen. "Je zult mijn dochters moeten vragen wat hun regels zijn", schrijft de papa in zijn post. "Ik voed mijn kleine meisjes niet op zodat ze vrouwen worden die een creepy 'badass'- versie van hun papa nodig hebben als ze met respect behandeld willen worden. Jullie zullen mijn dochters respecteren, en als dat niet het geval is, dan beloof ik dat ze mijn hulp niet nodig hebben om je weer op je plek te zetten. Succes pumpkin".

Een heel feministische post dus, die op Facebook al 20.000 keer werd gedeeld en op Instagram bijna 1500 likes kreeg. 

"Ik ben al feminist van voor ik dochters had", vertelt Welch aan Today. "Maar het is pas toen ik papa werd van vijf prachtige meisjes dat ik besefte dat deze vrouwen uitzonderlijke wezens zijn en dat ik hen niet te veel mag 'kneden'. Dat is het beste wat ik als papa kan doen."

"Ik voed geen prinsessen op", schrijft hij nog bij zijn post op Facebook. 

 

NIET TE MISSEN