Kleurrijke telg van H&M komt naar België

Foto: Monki

Mode

Kleurrijke telg van H&M komt naar België

Print

Goed nieuws voor modeminnende meisjes: Monki, onderdeel van de Zweedse H&M Group, komt naar ons land. De eerste Belgische winkel opent in november op de Antwerpse Meir.

Het concept van deze winkel is simpel: zodra klanten binnenwandelen, moeten ze zich in een andere wereld wanen. Daarom wordt de 550 vierkante meter van het Antwerpse pand zeer kleurrijk - bijna sprookjesachtig met een vleugje kitsch - ingericht.

De shop krijgt onder meer accenten in regenboogkleuren, pastel, goud, hout en... glitter. Pronkstukken in de winkel worden een roze kristaltrap, een discobal en een draaimolen. In de rekken mag je je stuks met een typisch Scandinavisch cool verwachten, maar er is ook ruimte voor Aziatische geïnspireerde streetwear.

Monki, dat bestaat sinds 2006 en wereldwijd 115 winkels heeft, is niet het enige merk van H&M dat dit najaar naar ons land komt. Midden september opent het minimalistische Arket de deuren in Brussel. In die shop vinden klanten vooral degelijke basics in verschillende tinten.

NIET TE MISSEN