© AP

Veel mysterie over Kanye West die zijn modeshow afblaast

Nu New York Fashion Week op donderdag officieel van start is gegaan, blijkt Kanye West de grote afwezige op dit grootschalige evenement. Volgens The Business of Fashion heeft de zanger zijn modeshow op het allerlaatste moment zonder tekst en uitleg gecanceld. Een bron uit het entourage van de ster weerlegt dit echter en verklaart dat er van bij de start helemaal geen show gepland stond tijdens de New Yorkse modeweek.

VVA

Nadat een aantal grote modemerken, zoals Rodarte, Altuzarra en Proenza Schouler beslisten om hun collecties niet langer tijdens New York Fashion Week aan het grote publiek voor te stellen, werd druk gedebatteerd over de toekomst van het evenement. Maar de aanwezigheid van Kanye West, die behoorlijk wat aandacht genereert, was een vaststaand feit. Nu blijkt echter dat Kanye West’s Yeezy modeshow niet zal plaatsvinden tijdens deze modeweek, die vandaag van start is gegaan.

Volgens het digitale modeplatform The Business of Fashion heeft de zanger zijn modeshow zonder tekst en uitleg gecanceld. Dit nieuws zou dan ook rechtstreeks verband houden met de annulatie van zijn Saint Pablo Tour in november. "Hij is gewoon uitgeput", vertelde een bron toen aan het tijdschrift People. "Hij heeft de klok rond gewerkt aan zijn modecollectie. Hij is een geduchte workaholic, maar zijn poging om zijn werk als designer met zijn helse tourschema te combineren heeft hem helemaal onderuit gehaald."

Een bron uit het entourage van de zanger nuanceert dit nieuws: "Er stond nooit een modeshow gepland tijdens de New Yorkse modeweek. Er volgt op een later tijdstip wel nog een presentatie of showroomvoorstelling van Yeezy 6, enkel niet tijdens New York Fashion Week.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio