Dáárom shop je sommige items beter op de mannenafdeling

Foto: Levi's

Mode

Dáárom shop je sommige items beter op de mannenafdeling

Print
Shoppen op de mannenafdeling of in de kast van je mannelijke wederhelft? Why not! Van een wit T-shirt met V-hals tot die boyfriend jeans...Deze mannenitems zijn perfect geschikt voor vrouwen!

V-hals shirts of losse hemden

Een strak aansluitende V-hals hebben we achtergelaten in de jaren 2000. Een loszittend exemplaar zit niet alleen beter, het is ook veel stijlvoller dan een spannend T-shirt. Hetzelfde geldt voor een oversized hemd met laid-back opgerolde mouwen…Veel meer keuze op de mannenafdeling!  

De perfecte boyfriend (jeans)

Op zoek naar de perfecte boyfriend jeans? Kijk eens bij de mannen! Het spreekt voor zich dat het ideale boyfriend-model op de mannenafdeling te vinden is. Je jeans mag gerust een of twee maatjes groter uitvallen, maar let er wel op dat ze mooi aanpast.

Jackets

‘Genderneutraal’ heeft de weg naar modeland al lang gevonden. Jeansjasjes zijn een uniseks item, dus profiteer hiervan! Ook een leren jasje of regenjas kan je gerust eens van je mannelijke wederhelft lenen…Of gewoon zelf kopen natuurlijk.

TIP: tanktops, skinny jeans en blazers koop je beter wel op de vrouwenafdeling. Deze zijn net iets anders gemaakt en hebben nood aan een vrouwelijke pasvorm.