Vormen Brad Pitt en Angelina Jolie opnieuw een koppel?

Foto: REUTERS

Celebs

Vormen Brad Pitt en Angelina Jolie opnieuw een koppel?

Print

Als we de Britse krant Daily Mail mogen geloven, is er binnenkort weer sprake van ‘Brangelina’. Acteurs Angelina Jolie en Brad Pitt zouden hun relatie opnieuw een kans geven na het volgen van een intense spirituele therapie.

“Brad en Angelina hebben elkaar voor het eerst gezien sinds het aankondigen van hun scheiding in september 2016”, zegt Ian Halperin, de biograaf van het koppel aan Daily Mail. “Ze kwamen afzonderlijk aan bij het bescheiden huis van een vriend in Beverly Hills. Brad zette de eerste stap en voor je het wist vielen ze in elkaars armen. Er vloeiden heel wat tranen en ze hebben uren met elkaar gepraat. Ze gingen geen enkel onderwerp uit de weg en hebben bewust hun tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en om in therapie te gaan. Ondanks de vele moddergevechten en beschuldigingen in de media, besloten Brad en Angelina om hun relatie geen tweede maar een nieuwe kans te geven.”

In september 2016 besloot het koppel te scheiden na een incident op een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles. Volgens verschillende Britse bronnen zou Brad ruzie gekregen hebben met zijn oudste zoon Maddox. “Angelina was furieus na de ruzie op het vliegtuig”, zegt Halperin. “Ik heb met veel vrienden en familieleden van het koppel gesproken en ze waren het allemaal roerend eens: het ging er heftig aan toe en niemand dacht dat de brokken ooit nog gelijmd gingen worden. Maar de tijd zonder elkaar en de therapie heeft hen geholpen om dit te overwinnen.”

Wordt de scheiding dan stopgezet? “Niet per sé”, zegt Halperin. “Het koppel hecht maar weinig belang aan dat blaadje papier. Angelina gaf in een eerder interview al toe dat in het huwelijk treden niet haar beste idee was. Na de scheiding kunnen ze hun huwelijk definitief achterwege laten en een échte nieuwe start maken.”

NIET TE MISSEN