Dessel domineert maar stuit op een efficiënt Deinze: 2-0

Foto: Dick Demey

Dessel domineert maar stuit op een efficiënt Deinze: 2-0

Print
Dessel -

Zoals enigszins verwacht kon worden kwam een gehavend Dessel met lege handen thuis vanuit Deinze. Op zich geen verrassing want Deinze is toch één van de titelkandidaten. Maar het had helemaal anders kunnen lopen, want Dessel domineerde voor rust. Maar de thuisploeg toonde zich veel efficiënter en kon de drie punten thuis houden.

Dessel startte sterk en had al vroeg moeten scoren, maar Jari Breugelmans besloot op de paal. Pech dus voor de Kempenaren die even later ook vergaten te scoren na een mooie kansen van Gerits, Vansimpsen en Smet, maar de openingstreffer bleef uit.

Maar aan de overzijde was de thuisploeg wel bij de pinken, want tegen de gang van het spel in kon Lallemand even voor de rust in de rebound de score openen. Een opdoffer voor een moedig Dessel, dat zich na rust iets minder scherp toonde. Zeker na de counter van van Gomez, goed voor de 2-0 die er kwam na een lange bal van Lallemand. Dessel probeerde nog tegen te prikken, maar het lukte niet.

Slotconclusie: Dessel speelde voor rust een sterke wedstrijd, maar vergat het belangrijkste en dat was scoren. Dat deed de thuisploeg wel en na de 2-0 was Dessel niet meer bij machte om nog iets terug te doen.

Bij de Kempenaren kwam Ofori als vervanger voor Peers aan de aftrap en ook nieuweling Njengo kwam op het uur in actie toen hij Breugelmans verving. Dessel verloor de openingsmatch, maar moet zich optrekken aan de goede eerste helft om volgende week Eendracht Aalst in eigen huis te bekampen.

Doelpunten: 37’ Lallemand 1-0, 58’ Gomez 2-0.

MEER VOETBALNIEUWS