Berchem Sport trapt seizoen af met fandag op het Rooi

De ploegvoorstelling. Foto: Jvdp

Berchem Sport trapt seizoen af met fandag op het Rooi

Print
Berchem -

Het werd zaterdag een gezellige fandag van Berchem Sport op het Rooi. De voorstelling van de vernieuwde A-kern, gevolgd door een barbecue, vormden de hoogtepunten.

Al in de vroege namiddag begon de bedrijvigheid rond de grote feesttent met een aantal jeugdploegen die hun competitiewedstrijden afwerkten tegen E. Aalst en FCV Dender. Raoul Smits, feestbestuurder van supportersclub Yells Army, volgde alles vanop de eerste rij. “Dit is de traditionele aftrap van het nieuwe seizoen”, zegt Raoul. “Vanaf 17u worden de ploegen van Berchem Sport voorgesteld op het podium. Dat gaat van onze damesploeg over alle jeugdelftallen, tot de spelers van de A-kern en de technische staf. Daar kijken we jaarlijks naar uit. Vooral vandaag, vermits we onverwacht afscheid moesten nemen van onze succesvolle coach Jonas De Roeck die Berchem Sport ruilde voor Sint-Truiden. Dat kwam wel even hard aan, maar iedereen gunt het hem, hoor. We zijn nu benieuwd wat onze nieuwe coach Geert Emmerechts te vertellen heeft.”

Tegen de start van de voorstelling van de ploegen liep de feesttent goed vol. Hierna genoten 240 ingeschreven eters van een heerlijke barbecue. Een dj zorgde met de juiste muziek voor een gezellig dansfeest als finale van een geslaagde fandag.

MEER VOETBALNIEUWS