Topeditie van Maanrock sluit af met 120.000 bezoekers

Print
Mechelen -

Zondag was zoals de traditie het wil opnieuw een topdag op Maanrock met een ruime opkomst. Zo’n 120.000 mensen hebben het gratis stadsfestival bezocht. RTV haalde de artiesten voor de camera voor een live Facebook interview. Bekijk hieronder alle interviews.

André Brasseur, een Belgisch componist en organist, die volop aan een gesmaakte comeback bezig is, wist ook het Mechelse publiek te bekoren. Hij mocht het Groot podium op de Grote Markt opwarmen voor Soulsister, met Paul Michiels alias Polle Pap uit Heist-op-den-Berg een publiekslieveling in de streek.

En alhoewel deze rasmuzikant de zeventig nadert, had de zanger samen met zijn goede vriend Jan Leyers het publiek meteen op zijn hand in Mechelen. Maanrock sloot deze zondagavond af met optredens van Stan van Samang en Discobaar A Moeder.

“Elke dag hadden we meer bezoekers als vorig jaar. We verwelkomden er in totaal 120.000. Het mooie aan deze Maanrock is ook het succes van de kleinere plekken en tuinen. Stuk voor stuk een aanwinst. Nog meer van is ons stadsfestival van Mechelen en de Mechelaars”’ zegt Kristof Calvo, voorzitter van mmMechelen Feest.

Nathalie Meskens:

Trish:

Soulsister:

Discobaar A Moeder:

Fleddy Melculy:

André Brasseur:

Junior Goodfellaz:

2SDC:

Kapitein Winokio:

GhostRockers:

Presentatrice Ilse Liebens:

Hebt u de interviews van zaterdag gemist? Herbekijk ze hier.