Vreemde McDonald’s-bestelling van tiener gaat de wereld rond

Foto: Twitter

McNiks

Vreemde McDonald’s-bestelling van tiener gaat de wereld rond

Print

Hou je niet zo van augurken op je hamburger? Of ben je allergisch voor ketchup? Dan zeg je dat gewoon bij het bestellen en maken ze een burger op maat. Een Britse tiener ging nog iets verder en probeerde àlle ingrediënten uit zijn McDonald’s-bestelling te halen.

Ari bestelde een cheeseburger bij McDonald’s en haalde vervolgens één voor één alle ingrediënten uit zijn burger. Door een foutje in het bestelsysteem kon hij daarmee doorgaan tot er geen ingrediënten meer overbleven. En dus kreeg de zeventienjarige Brit een burger geserveerd zonder ui, zonder ketchup, zonder mosterd, zonder augurken, zonder kaas, zonder broodje en zonder vlees. Of in het kort uitgedrukt: niets.

“Ik heb net 0,99 pond (ruim 1 euro, red.) betaald voor niets”, schrijft de zeventienjarige Brit op zijn Twitterpagina. Daarbij voegt hij foto’s van zijn bestelling, bonnetje en lege zakje. Zijn tweet werd al meer dan 60.000 maal geretweet en kreeg bijna 150.000 vind-ik-leuks.

De tweet ging de wereld rond en kreeg heel wat reacties te verwerken.

“Ze hebben je toch een doosje gegeven om alles in te steken?”

“Als iemand die bij McDonald’s werkt, kan ik bevestigen dat deze bestelling inderdaad tot bij de keuken belandt en door iedereen kan gezien worden.”

“Dus... Dat is een McNiks?”

“Totaal budget voor internetroem: 99 cent.”

Nu in het nieuws