Hobokense drukkerij treedt toe tot groep Antilope De Bie

Bart De Bie, Luc Van de Vijver en Johan De Bie. Foto: RR

Hobokense drukkerij treedt toe tot groep Antilope De Bie

Hoboken / Lier / Duffel -

Antilope De Bie Printing uit Duffel en Lier heeft een meerderheidsparticipatie genomen in Drukkerij Favorit uit Hoboken. Het bundelen van de krachten is een strategische keuze.

“We stonden met Favorit voor een grote investeringsronde die elke zeven jaar in onze sector noodzakelijk is. In de groep Antilope De Bie heb ik de perfecte partner met duidelijke toekomstvisie gevonden. Samen staan we sterker dan ooit. Voor onze klanten betekent dit bovendien dat we vanaf nu beroep kunnen doen op de sterke organisatorische structuur van Antilope De Bie en we nog meer variatie kunnen aanbieden”, zegt zaakvoerder Luc Van de Vijver van Favorit.

“Grafische bedrijven zoals Favorit Printing zijn een zeer mooie aanvulling voor onze groep”, pikt CEO Bart De Bie in. “Onze ambitie is om de allerbeste kwaliteitsdrukkerij van de Benelux te zijn en dat maken we ook waar. We onderscheiden ons door onze vakmensen, die met liefde voor het grafische ambacht, advies en service verlenen aan onze klanten.”

Voor de tiental werknemers van Favorit verandert er voorlopig niets: zij blijven aan de slag in de drukkerij in Hoboken. De kans dat de activiteiten van Favorit op lange termijn naar Duffel verhuizen, is echter reëel.

(cvr)

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio