© BFM

Zeer drukke avondspits door reeks ongevallen op Antwerpse Ring

De avondspits in Antwerpen liep dinsdag in de soep door een reeks ongevallen.

Rond 15.15 uur begon het fileleed na een ongeval in Berchem richting Nederland waarbij twee rijstroken een tijdlang versperd waren. Niet veel later was er ook een ongevallen in dezelfde richting ter hoogte van Borgerhout en Antwerpen-Zuid. Ook richting Gent was er ter hoogte van Antwerpen-Oost hinder door een ongeval.

De ongevallen zorgden voor veel files op de Antwerpse snelwegen en rond 18.30 uur was het nog altijd bijzonder druk. Dat kwam ook door een nieuw ongeval rond 17.20 uur op de Ring richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Zuid. Opnieuw waren er daar twee rijstroken versperd na een kop-staartaanrijding tussen een personenwagen en een camionette. De bestuurder van de bestelwagen zat gekneld in het voertuig.

De brandweer moest de wand tussen de laadruimte en de cabine verwijderen om het slachtoffer te bevrijden. De bestuurder van de personenwagen bleef ongedeerd. Rond 19 uur begon het fileleed af te nemen, behalve op E17 richting Antwerpen waar het nog een tijdlang aanschuiven was.

Verkeer Antwerpen: Actuele verkeersinformatie en reistijden op de Antwerpse Ring en aansluitende snelwegen.

Meer nieuws