Celebs

Alex heeft nog een 'Temptation Island'-geheimpje op te biechten

Print
Alex - je weet wel, diegene die op 'Temptation Island' "vieze dingen gaat doen met je meisje" - laat opnieuw van zich horen. Hij werd voor het YouTube-programma 'Zie Ze Liegen' namelijk aan een leugendetector gehangen en ondervraagd. Daarbij kwamen enkele pikante vragen aan bod over zijn deelname aan het programma en werden al even opvallende bekentenissen afgelegd. Zo blijkt onder andere dat hij niet alleen met Rosanna de lakens heeft gedeeld.

In 'Zie Ze Liegen' worden een hele zomer lang bekende koppen uit realityreeksen uitdagende vragen voorgelegd. Ze kunnen dan wel met een leugentje antwoorden, veel zin heeft dat niet want ze zijn aan een leugendetector vastgekoppeld. Zo ook Alex en die kreeg natuurlijk heel wat vragen over 'Temptation Island' op zich afgevuurd. 

Presentatrice Holly Mae Brood, de dochter van Herman Brood, vraagt hem onder andere of hij wel echt zo'n grote pik heeft als hij zelf beweert. Vervolgens komt natuurlijk de vraag of dat de oorzaak is van waarom Rosanna in het ziekenhuis zou zijn beland na een wilde nacht met hem. Hij ontkent en de leugendetector heeft hem gelijk, alle geruchten ten spijt dus. 

Maar dan wordt het pas echt interessant. Brood vraagt hem of hij met nog andere Temptation-vrouwen heeft geslapen dan Rosanna en zijn antwoord luidt "ja". Naar eigen zeggen heeft hij ook met Danyla het bed gedeeld en daarna volgden nog een resem andere deelneemsters. Hoeveel het er precies zijn, wil hij wel niet kwijt. Al geeft hij wel toe dat hij met de meeste onder hen seks heeft gehad na hun deelname aan het programma. Daarmee was hij trouwens niet aan zijn proefstuk toe. Hij zou in totaal al met zo'n 300 vrouwen naar bed zijn geweest. 

Hieronder vind je het volledige interview terug. De netelige vragen over 'Temptation Island' beginnen rond minuut drie:

NIET TE MISSEN